Onze werkwijze

Voor iedere organisatie en iedere vraag hebben wij een HR-oplossing die bij je past. Of je nu altijd up-to-date wilt zijn, een HR project hebt of als er behoefte is aan structurele ondersteuning. Penosa helpt je verder.

Welke van onderstaande oplossingen past het beste bij jou?

HR salaris- en personeelsadministratie

Maak gebruik van alle voordelen van onze HR Servicecenter. Zo heb jij jouw salaris- en personeelsadministratie up to date!

HR-maatwerk

Kom je er zelf niet meer uit met dat ene HR-vraagstuk? Leg het ons eens voor, dan komen wij met een op maat gemaakt voorstel voor jouw organisatie!

HR-uurtarief

Snel behoefte aan een adequate oplossing, maar wil je nergens aan vast zitten? Wij bieden onze services ook aan onder uurtarief.

Onze groeiers

Natuurlijk kunnen we vertellen hoe goed wij zijn maar dat laten wij graag over aan de echte (ervaring-) deskundigen.

Voor een aantal werkgevers hebben we een project met succes afgerond. Met de meeste ondernemers Pakken wij nog steeds personeelszaken op. Met wie wij werken en wat we voor hen doen vertellen zij zelf.

Team Penosa kan met medewerkers op alle niveaus gesprekken te voeren. De meest gesloten medewerker werd uitgedaagd en vertelde met veel enthousiasme over zijn werkzaamheden.

Hetty Muller Eigenaar

Als wij vragen hebben op het vlak van arbeidsrelaties of verzuim kunnen wij altijd terecht bij Team Penosa. De lijnen zijn erg kort en altijd bereikbaar binnen 24 uur. Zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Jeanette Westerman Eigenaar

Professioneel team; inlevend, doortastend & resultaatgericht. Door hun manier van werken weten ze mensen te motiveren om mee te werken aan het traject om hen weerbaarder te maken voor de toekomst.

Peter ten Asbroek Eigenaar

Team Penosa is nauw betrokken bij ons team. Maandelijks is een vast “gezicht” bij ons op kantoor om HR-onderwerpen aan te pakken die voor onze organisatie belangrijk zijn.

Twinsense

Penosa Outsourcing is uitstekend in staat het DNA van ons bedrijf snel eigen te maken door persoonlijke contact en ons vandaar uit volledig te ontzorgen. Daardoor krijgen ook de zaken die door de hectiek van de dag niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst staan, toch de juiste aandacht.

Gerard Zomer SNS Vriezenveen, Raalte & Nijverdal

Home - Workspace4uPenosa ondersteunt ons al vanaf de start-up fase van ons bedrijf. Mede door hun hebben we de stabiliteit binnen ons personeel weten te waarborgen. Met het gehele team voelen ze goed aan wat we nodig hebben en zijn uiterst proactief met hun advies en aanbevelingen.

Rajiv van Wijk Operationeel directeur Vazquez