Oplossingen

Heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op!

Extra opties

{{ extra.title }}

Opsomming van pakket


Je hebt een keuze gemaakt voor praktische ondersteuning bij contracten, dossiers, verzuim en preventie. Op welke manier we dit voor je gaan doen zie je hieronder. Je hebt gekozen voor:

Pakket

{{ selected.product.title }}

Met of zonder Extra optie, Het begin is er. Wij gaan aan de slag met jouw personeelsmanagement. Natuurlijk maken wij eerst graag kennis met jou en je bedrijf. Dat doen we tijdens een kennismakingsgesprek, Vraag je pakket aan, dan Pakken wij het van daaruit voor je op.

Vraag je pakket aan

Referenties

Natuurlijk kunnen we vertellen hoe goed wij zijn maar dat laten wij graag over aan de echte (ervaring-) deskundigen.

Voor een aantal werkgevers hebben we een project met succes afgerond. Met de meeste ondernemers Pakken wij nog steeds personeelszaken op. Met wie wij werken en wat we voor hen doen vertellen zij zelf.

Anouschka en Sheila bezitten de vaardigheid met medewerkers op alle niveaus gesprekken te kunnen voeren, waarbij zij op een zeer prettige wijze de meest gesloten medewerker uitvoerig over hun werkzaamheden/bezigheden aan het praten krijgen.

Hetty Muller Eigenaar

Als er vragen zijn of problemen kunnen wij altijd terecht bij Sheila of Anouschka. De lijnen zijn erg kort en altijd bereikbaar binnen 24 uur. Zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Jeanette Westerman Eigenaar

Professionele dames; inlevend, doortastend & resultaatgericht. Door hun manier van werken weten ze mensen te motiveren om mee te werken aan het traject om hen weerbaarder te maken voor de toekomst.

Peter ten Asbroek Eigenaar

Penosa is een geweldige aanvulling op ons team en ontzorgen ons compleet als het aankomt op gebied van P&O-zaken. Daarnaast vind ik onze samenwerking en alle adviezen die jullie geven zeer prettig.

Jimmy Tempelman Eigenaar