HR-administratie

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de HR administratie jou geen energie geeft. Wil je geen gedoe meer met wettelijke HR-zaken en zeker weten dat alles op orde is? Wij regelen het voor je!

Wil jij er zeker van zijn dat jouw arbeidscontracten, verzuimmeldingen en overige documenten voldoen aan de laatste juridische richtlijnen? Kies er dan voor om de HR-administratie over te dragen aan ons. Wij verzorgen de correcte aanzegtermijnen en contractverlengingen voor jouw organisatie. Wij geven je tijdig een seintje, met bijpassend advies, zodat jij altijd in control bent en je kan focussen op dat waar je goed in bent.

Hieronder een greep van administratieve HR-taken die wij voor jou oppakken:

  • Aanleveren arbeidscontracten
  • Bewaken aanzegtermijnen
  • Doorvoeren salarismutaties
  • Addenda op arbeidscontracten (uitbreiding uren etc.)
  • Verzuimmeldingen + gesprekken
  • Aantekeningen in personeelsdossier
  • Planning gesprekscyclus
  • Salarisadministratie

Wil jij zeker zijn van een correcte HR-administratie? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvend gesprek aan en samen kijken we wat het verschil gaat maken!

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!

Onze groeiers

Natuurlijk kunnen we vertellen hoe goed wij zijn maar dat laten wij graag over aan de echte (ervaring-) deskundigen.

Voor een aantal werkgevers hebben we een project met succes afgerond. Met de meeste ondernemers Pakken wij nog steeds personeelszaken op. Met wie wij werken en wat we voor hen doen vertellen zij zelf.

Team Penosa kan met medewerkers op alle niveaus gesprekken te voeren. De meest gesloten medewerker werd uitgedaagd en vertelde met veel enthousiasme over zijn werkzaamheden.

Hetty Muller Eigenaar

Als wij vragen hebben op het vlak van arbeidsrelaties of verzuim kunnen wij altijd terecht bij Team Penosa. De lijnen zijn erg kort en altijd bereikbaar binnen 24 uur. Zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Jeanette Westerman Eigenaar

Penosa Outsourcing is uitstekend in staat het DNA van ons bedrijf snel eigen te maken door persoonlijke contact en ons vandaar uit volledig te ontzorgen. Daardoor krijgen ook de zaken die door de hectiek van de dag niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst staan, toch de juiste aandacht.

Gerard Zomer SNS Vriezenveen, Raalte & Nijverdal

Home - Workspace4uPenosa ondersteunt ons al vanaf de start-up fase van ons bedrijf. Mede door hun hebben we de stabiliteit binnen ons personeel weten te waarborgen. Met het gehele team voelen ze goed aan wat we nodig hebben en zijn uiterst proactief met hun advies en aanbevelingen.

Rajiv van Wijk Operationeel directeur Vazquez

Professioneel team; inlevend, doortastend & resultaatgericht. Door hun manier van werken weten ze mensen te motiveren om mee te werken aan het traject om hen weerbaarder te maken voor de toekomst.

Peter ten Asbroek Eigenaar

Team Penosa is nauw betrokken bij ons team. Maandelijks is een vast “gezicht” bij ons op kantoor om HR-onderwerpen aan te pakken die voor onze organisatie belangrijk zijn.

Twinsense