HR-advies

Kun jij ook hulp gebruiken op het vlak van HR? Wil je dat HR voor jouw organisatie gaat werken en niet alleen geld kost? Door onze ruime ervaring kunnen wij vaak al door een paar kleine aanpassingen jouw organisatie de goede richting wijzen.

Ben jij op zoek naar een sparringpartner, heb je een HR-vraagstuk waar je maar niet uitkomt of misschien ben je gewoon benieuwd naar wat je nóg beter kunt doen. Wij komen altijd met een deskundig advies voor jouw organisatie. Met een kritische blik vanuit het HR-werkveld zien wij vaak mogelijkheden en kansen, waar ondernemers vastlopen.  

Hieronder een greep uit producten en diensten die kunnen voortvloeien op basis van ons advies:

 • Arbeidscontracten
 • Personeelshandboek
 • Functie/taak/rol omschrijving
 • Functiewaardering
 • Salarishuis
 • Ziekte verzuim
 • Gesprekscyclus
 • Onboarding procedure
 • Opleidingsplan
 • Verbetertrajecten
 • Re-integratietrajecten
 • Ontslagprocedures

Zet nu jouw eerste stappen richting groei door HR!
Via onderstaande knop kun je ons uitnodigen voor een vrijblijvende kennismaking. Jullie zorgen voor de koffie, wij voor de inspiratie.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!

Onze groeiers

Natuurlijk kunnen we vertellen hoe goed wij zijn maar dat laten wij graag over aan de echte (ervaring-) deskundigen.

Voor een aantal werkgevers hebben we een project met succes afgerond. Met de meeste ondernemers Pakken wij nog steeds personeelszaken op. Met wie wij werken en wat we voor hen doen vertellen zij zelf.

Team Penosa kan met medewerkers op alle niveaus gesprekken te voeren. De meest gesloten medewerker werd uitgedaagd en vertelde met veel enthousiasme over zijn werkzaamheden.

Hetty Muller Eigenaar

Als wij vragen hebben op het vlak van arbeidsrelaties of verzuim kunnen wij altijd terecht bij Team Penosa. De lijnen zijn erg kort en altijd bereikbaar binnen 24 uur. Zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Jeanette Westerman Eigenaar

Penosa Outsourcing is uitstekend in staat het DNA van ons bedrijf snel eigen te maken door persoonlijke contact en ons vandaar uit volledig te ontzorgen. Daardoor krijgen ook de zaken die door de hectiek van de dag niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst staan, toch de juiste aandacht.

Gerard Zomer SNS Vriezenveen, Raalte & Nijverdal

Home - Workspace4uPenosa ondersteunt ons al vanaf de start-up fase van ons bedrijf. Mede door hun hebben we de stabiliteit binnen ons personeel weten te waarborgen. Met het gehele team voelen ze goed aan wat we nodig hebben en zijn uiterst proactief met hun advies en aanbevelingen.

Rajiv van Wijk Operationeel directeur Vazquez

Professioneel team; inlevend, doortastend & resultaatgericht. Door hun manier van werken weten ze mensen te motiveren om mee te werken aan het traject om hen weerbaarder te maken voor de toekomst.

Peter ten Asbroek Eigenaar

Team Penosa is nauw betrokken bij ons team. Maandelijks is een vast “gezicht” bij ons op kantoor om HR-onderwerpen aan te pakken die voor onze organisatie belangrijk zijn.

Twinsense