HR Maatwerk

Soms is er een maatwerk oplossing nodig om tot het beste resultaat voor jouw organisatie te komen. Wij snappen dat als geen ander en denken graag mee wat voor jou het beste werkt. Of het nu gaat over het werken op basis van een fixed fee, de samenwerking met een andere partner of bijvoorbeeld een coaching opdracht. Wij hebben het allemaal al eens gedaan!

Ga jij graag aan de gang met: coaching, nieuwe functieprofielen, gesprekken of andere HR-thema’s, maar kom je er simpelweg niet aan toe of heb je behoefte aan onze expertise?

Wij maken een op maat gemaakt voorstel voor jouw organisatie, waar wij jou vanaf de aftrap meenemen tot en met de implementatie, zodat de fundering voor jouw HR-instrument(en) goed en stevig staat. Door onze ervaring in verschillende branches en sectoren, zien wij snel waar jouw organisatie het meeste behoefte aan heeft. Dit kunnen we doen op (project)basis, maar ook binnen een op maat gemaakt abonnement zodat je de kosten over een langere tijd laag houdt.

In deze vorm signaleren wij proactief mee op HR-gebied en ondersteunen wij jou en jouw organisatie. Zo reiken wij jou handvatten aan waar jij en jouw medewerkers mee verder kunnen groeien!

Wil jij ook groeien door HR? Zet dan nu via onderstaande knop, de eerste stap!

Vraag een vrijblijvend gesprek met ons aan!

Onze groeiers

Natuurlijk kunnen we vertellen hoe goed wij zijn maar dat laten wij graag over aan de echte (ervaring-) deskundigen.

Voor een aantal werkgevers hebben we een project met succes afgerond. Met de meeste ondernemers Pakken wij nog steeds personeelszaken op. Met wie wij werken en wat we voor hen doen vertellen zij zelf.

Team Penosa kan met medewerkers op alle niveaus gesprekken te voeren. De meest gesloten medewerker werd uitgedaagd en vertelde met veel enthousiasme over zijn werkzaamheden.

Hetty Muller Eigenaar

Als wij vragen hebben op het vlak van arbeidsrelaties of verzuim kunnen wij altijd terecht bij Team Penosa. De lijnen zijn erg kort en altijd bereikbaar binnen 24 uur. Zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Jeanette Westerman Eigenaar

Penosa Outsourcing is uitstekend in staat het DNA van ons bedrijf snel eigen te maken door persoonlijke contact en ons vandaar uit volledig te ontzorgen. Daardoor krijgen ook de zaken die door de hectiek van de dag niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst staan, toch de juiste aandacht.

Gerard Zomer SNS Vriezenveen, Raalte & Nijverdal

Home - Workspace4uPenosa ondersteunt ons al vanaf de start-up fase van ons bedrijf. Mede door hun hebben we de stabiliteit binnen ons personeel weten te waarborgen. Met het gehele team voelen ze goed aan wat we nodig hebben en zijn uiterst proactief met hun advies en aanbevelingen.

Rajiv van Wijk Operationeel directeur Vazquez

Professioneel team; inlevend, doortastend & resultaatgericht. Door hun manier van werken weten ze mensen te motiveren om mee te werken aan het traject om hen weerbaarder te maken voor de toekomst.

Peter ten Asbroek Eigenaar

Team Penosa is nauw betrokken bij ons team. Maandelijks is een vast “gezicht” bij ons op kantoor om HR-onderwerpen aan te pakken die voor onze organisatie belangrijk zijn.

Twinsense