HR-outsourcing

Groei jij ook snel? En krijg je steeds meer vragen van je personeel waar je zo snel geen antwoord hebt? Kies voor HR-outsourcing en maak van ons jouw HR collega! Niet in dienst, wel zeker net zo betrokken

Groei je snel of heb je geruime tijd geen aandacht aan HR-zaken besteed? Kies dan voor onze HR-outsourcing. 
f
Wij gaan intern bij jou aan de slag met de relevante HR-zaken waar jouw organisatie direct behoefte aan heeft. Door intern aanwezig te zijn, weten wij nog sneller de vinger op de zere plek te leggen.  Als interne kracht zetten wij onze HR-vaardigheden in om directe struggelingen te kunnen signaleren en aan te pakken.  
f
Heb jij behoefte aan een frisse, heldere blik op jouw organisatie en personeel? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvende afspraak aan. Samen kijken we of outsourcing voor jouw organisatie de oplossing is.
f

 

Onze groeiers

Natuurlijk kunnen we vertellen hoe goed wij zijn maar dat laten wij graag over aan de echte (ervaring-) deskundigen.

Voor een aantal werkgevers hebben we een project met succes afgerond. Met de meeste ondernemers Pakken wij nog steeds personeelszaken op. Met wie wij werken en wat we voor hen doen vertellen zij zelf.

Team Penosa kan met medewerkers op alle niveaus gesprekken te voeren. De meest gesloten medewerker werd uitgedaagd en vertelde met veel enthousiasme over zijn werkzaamheden.

Hetty Muller Eigenaar

Als wij vragen hebben op het vlak van arbeidsrelaties of verzuim kunnen wij altijd terecht bij Team Penosa. De lijnen zijn erg kort en altijd bereikbaar binnen 24 uur. Zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Jeanette Westerman Eigenaar

Penosa Outsourcing is uitstekend in staat het DNA van ons bedrijf snel eigen te maken door persoonlijke contact en ons vandaar uit volledig te ontzorgen. Daardoor krijgen ook de zaken die door de hectiek van de dag niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst staan, toch de juiste aandacht.

Gerard Zomer SNS Vriezenveen, Raalte & Nijverdal

Home - Workspace4uPenosa ondersteunt ons al vanaf de start-up fase van ons bedrijf. Mede door hun hebben we de stabiliteit binnen ons personeel weten te waarborgen. Met het gehele team voelen ze goed aan wat we nodig hebben en zijn uiterst proactief met hun advies en aanbevelingen.

Rajiv van Wijk Operationeel directeur Vazquez

Professioneel team; inlevend, doortastend & resultaatgericht. Door hun manier van werken weten ze mensen te motiveren om mee te werken aan het traject om hen weerbaarder te maken voor de toekomst.

Peter ten Asbroek Eigenaar

Team Penosa is nauw betrokken bij ons team. Maandelijks is een vast “gezicht” bij ons op kantoor om HR-onderwerpen aan te pakken die voor onze organisatie belangrijk zijn.

Twinsense