HR-uurtarief

Heb je een vraag of tijdelijk ondersteuning nodig, wij zijn er voor je. Vaak kunnen wij vragen al snel en vrijblijvend beantwoorden. Mocht dit niet kunnen dan hanteren wij een scherp uurtarief. Vind je dit nog niet scherp genoeg. Kies dan voor ons HR Back-up abonnement.

Ben jij NU op zoek naar antwoorden op jouw HR-vraagstukken of loop je spaak met een van je medewerkers?

Voor dringende vragen of advies kun je ons altijd bereiken en ontzorgen wij jou graag op HR-gebied. Vaak bieden wij veel kennis al vrijblijvend aan, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw vraagstuk iets meer van onze tijd zal gaan vragen. Doordat wij ook op uurtarief jou van dienst kunnen zijn, zit jij verder nergens aan vast. Zo betaal je alleen voor de tijd, dat je ons daadwerkelijk inzet en behoud je zelf de regie.

Zit jij met een HR-vraagstuk waar je snel een oplossing voor wilt zien? Je kunt ons altijd bereiken via onderstaande knop!

Vraag een vrijblijvend gesprek met ons aan!

Onze groeiers

Natuurlijk kunnen we vertellen hoe goed wij zijn maar dat laten wij graag over aan de echte (ervaring-) deskundigen.

Voor een aantal werkgevers hebben we een project met succes afgerond. Met de meeste ondernemers Pakken wij nog steeds personeelszaken op. Met wie wij werken en wat we voor hen doen vertellen zij zelf.

Team Penosa kan met medewerkers op alle niveaus gesprekken te voeren. De meest gesloten medewerker werd uitgedaagd en vertelde met veel enthousiasme over zijn werkzaamheden.

Hetty Muller Eigenaar

Als wij vragen hebben op het vlak van arbeidsrelaties of verzuim kunnen wij altijd terecht bij Team Penosa. De lijnen zijn erg kort en altijd bereikbaar binnen 24 uur. Zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Jeanette Westerman Eigenaar

Penosa Outsourcing is uitstekend in staat het DNA van ons bedrijf snel eigen te maken door persoonlijke contact en ons vandaar uit volledig te ontzorgen. Daardoor krijgen ook de zaken die door de hectiek van de dag niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst staan, toch de juiste aandacht.

Gerard Zomer SNS Vriezenveen, Raalte & Nijverdal

Home - Workspace4uPenosa ondersteunt ons al vanaf de start-up fase van ons bedrijf. Mede door hun hebben we de stabiliteit binnen ons personeel weten te waarborgen. Met het gehele team voelen ze goed aan wat we nodig hebben en zijn uiterst proactief met hun advies en aanbevelingen.

Rajiv van Wijk Operationeel directeur Vazquez

Professioneel team; inlevend, doortastend & resultaatgericht. Door hun manier van werken weten ze mensen te motiveren om mee te werken aan het traject om hen weerbaarder te maken voor de toekomst.

Peter ten Asbroek Eigenaar

Team Penosa is nauw betrokken bij ons team. Maandelijks is een vast “gezicht” bij ons op kantoor om HR-onderwerpen aan te pakken die voor onze organisatie belangrijk zijn.

Twinsense