Diensten

Medewerkers een kostbaar bezit

HR-administratie

HR-outsourcing

HR-advies

Ben jij op zoek naar een sparringpartner, heb je een HR-vraagstuk waar je maar niet uitkomt of misschien ben je gewoon benieuwd naar wat je nóg beter kunt doen. Wij komen altijd met een deskundig advies voor jouw organisatie. Met een kritische blik vanuit het HR-werkveld zien wij vaak mogelijkheden en kansen, waar ondernemers vastlopen.  

Hieronder een greep uit producten en diensten die kunnen voortvloeien op basis van ons advies:

Arbeidscontracten
Personeelshandboek
Functie/taak/rol omschrijving
Functiewaardering
Salarishuis
Ziekte verzuim
Gesprekscyclus
Onboarding procedure
Opleidingsplan
Verbetertrajecten
Re-integratietrajecten
Ontslagprocedures

Overige diensten

HR Back-up abonnement

Maak gebruik van alle voordelen van HR Back-Up abonnement. Zo heb jij jouw HR basis altijd beschikbaar!

HR-administratie

Wil je eindelijk dat die personeelsdossiers en bijbehorende administratie op de juiste manier worden verwerkt?

HR-advies

Kun jij ook hulp gebruiken op het vlak van HR? Wil je dat HR voor jouw organisatie gaat werken en niet alleen geld kost?

HR-maatwerk

Kom je er zelf niet meer uit met dat ene HR-vraagstuk? Leg het ons eens voor, dan komen wij met een op maat gemaakt voorstel voor jouw organisatie!

HR-outsourcing

Groei jij ook snel? En krijg je steeds meer vragen van je personeel waar je zo snel geen antwoord hebt? Kies voor HR-outsourcing en maak van ons jouw HR collega!

HR-uurtarief

Snel behoefte aan een adequate oplossing, maar wil je nergens aan vast zitten? Wij bieden onze services ook aan onder uurtarief.

Onze Werkwijze

Onze groeiers

Natuurlijk kunnen we vertellen hoe goed wij zijn maar dat laten wij graag over aan de echte (ervaring-) deskundigen.

Voor een aantal werkgevers hebben we een project met succes afgerond. Met de meeste ondernemers Pakken wij nog steeds personeelszaken op. Met wie wij werken en wat we voor hen doen vertellen zij zelf.

Team Penosa kan met medewerkers op alle niveaus gesprekken te voeren. De meest gesloten medewerker werd uitgedaagd en vertelde met veel enthousiasme over zijn werkzaamheden.

Hetty Muller Eigenaar

Als wij vragen hebben op het vlak van arbeidsrelaties of verzuim kunnen wij altijd terecht bij Team Penosa. De lijnen zijn erg kort en altijd bereikbaar binnen 24 uur. Zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Jeanette Westerman Eigenaar

Penosa Outsourcing is uitstekend in staat het DNA van ons bedrijf snel eigen te maken door persoonlijke contact en ons vandaar uit volledig te ontzorgen. Daardoor krijgen ook de zaken die door de hectiek van de dag niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst staan, toch de juiste aandacht.

Gerard Zomer SNS Vriezenveen, Raalte & Nijverdal

Home - Workspace4uPenosa ondersteunt ons al vanaf de start-up fase van ons bedrijf. Mede door hun hebben we de stabiliteit binnen ons personeel weten te waarborgen. Met het gehele team voelen ze goed aan wat we nodig hebben en zijn uiterst proactief met hun advies en aanbevelingen.

Rajiv van Wijk Operationeel directeur Vazquez

Professioneel team; inlevend, doortastend & resultaatgericht. Door hun manier van werken weten ze mensen te motiveren om mee te werken aan het traject om hen weerbaarder te maken voor de toekomst.

Peter ten Asbroek Eigenaar

Team Penosa is nauw betrokken bij ons team. Maandelijks is een vast “gezicht” bij ons op kantoor om HR-onderwerpen aan te pakken die voor onze organisatie belangrijk zijn.

Twinsense