HR KENNISBANK

Even voorstellen – Onze nieuwe collega Mirjam Nijland

Mijn naam is Mirjam Nijland. Vanaf 1 maart ben ik werkzaam bij Penosa als HR-service medewerker waarin ik o.a. verantwoordelijk ben voor de salarisadministratie. 

Ik heb de laatste 20 jaar veel werkervaring opgedaan in de personeels- en salarisadministratie. Door mijn werkervaring beschik ik over ruime vakkennis die ik bij Penosa ga inzetten. Mijn glas is altijd halfvol, ik ben integer en accuraat. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn kleinkinderen en ik vind het leuk om met mijn vriendinnen op stap te gaan.

En als er naast al die leuke sociale activiteiten nog tijd over is spendeer ik die graag aan koken, wandelen en fietsen.

Door de leuke gesprekken heb ik een goed beeld gekregen van de functie en de waarden waar Penosa voor staat; helder, inspirerend en betrokken. Vanaf dag 1 voelt het bij Penosa als een warm bad. Ik heb ontzettend veel zin in deze leuke uitdaging met dit onwijs leuke team.