voor wie

Penosa is er voor jou en jouw bedrijf. Of jouw team nu compleet is en je ‘slechts’ je HR op orde wilt hebben, of van plan bent om flink te gaan groeien: wij helpen je graag om jouw doelen te bereiken. Kijk hieronder snel wat wij voor je kunnen doen.

de basis op orde

Je hebt een aantal medewerkers in dienst en je team is compleet. Je bent te klein voor een eigen HR-medewerker, maar wil wel graag dat je HR-documenten en de administratie op orde zijn. Dan staan wij voor je klaar met up-to-date documenten. Ook kunnen we de HR- en salarisadministratie voor je verzorgen. Wel zo efficiënt! En heb je vragen over verzuim, verlof en personeelsgesprekken? Wij beantwoorden ze graag!

HR professionaliseren

Je bent net gegroeid, of bent van plan binnenkort flink te gaan groeien. En nu wil je HR gaan professionaliseren. Dat betekent dat je werk wil maken van onboarding, (secundaire) arbeidsvoorwaarden, een personeelshandboek en functieprofielen. Ook kan je wel wat hulp gebruiken bij praktische zaken als ontslag, verzuimbegeleiding, verbetertrajecten en de RI&E. 

Gebruik ons dan als jouw externe HR afdeling. Wij reserveren een aantal uur per week of maand tijd voor jouw bedrijf en nemen je al het HR werk uit handen. Op afstand of inhouse, wat jij wilt!

Groei!

Jij maakt flink werk van jullie groei. En doet er alles aan om een topwerkgever te worden of te blijven. Dit betekent dat je ook werk wil maken van jullie beloningsbeleid, talentontwikkeling en strategische personeelsplanning. En dat je benieuwd bent wat je nog meer kunt doen om – bijvoorbeeld – het werkgeluk van jouw medewerkers te vergroten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We denken en doen graag met je mee. Met inspirerende ideeën, helder advies en een steengoede uitvoering. 

kennismaken?

Ben jij net zo nieuwsgierig naar onze organisatie, als wij naar die van jou? Mail of bel ons gerust, ook kun je altijd eens langskomen bij ons op kantoor. De koffie staat klaar!

wij werken samen met