HR

penosa doet...

grip op groei

Als ondernemer wil je bezig zijn met zaken die je energie geven en het bedrijf laten groeien. Wist je al dat goed HR-beleid daaraan kan bijdragen? Toch kan het zijn dat HR binnen jouw bedrijf nog onvoldoende prioriteit krijgt.

Dat is ergens ook wel logisch. Want HR is een complex en veelzijdig vakgebied. Zeker als je groeit. Je krijgt niet alleen te maken met in-, door- en uitstroom, maar ook met verzuim, disfunctioneren en conflicten. Met functieprofielen die misschien niet (meer) helemaal op elkaar aansluiten, een salarishuis dat moet worden opgetuigd. Arbeidsvoorwaarden die je wilt aanpassen of moderniseren. En met cultuurvraagstukken. Allemaal onderwerpen die om specifieke expertise vragen. Expertise die je niet altijd in huis hebt. Maar gelukkig kunnen wij je helpen!

jouw hr-partner

Want bij Penosa hebben we die expertise wel in huis. En zijn we graag jouw HR-partner. Of het nu gaat om praktisch advies, (tijdelijke) ondersteuning of een project: je kunt met al je HR-gerelateerde vraagstukken bij ons terecht. We helpen je de boel op orde te brengen, nieuw beleid uit te rollen en projecten op te zetten. Dat doen we op de manier die het beste past bij jouw organisatie en uitdagingen: eenmalig of structureel, en zowel op afstand als bij jou op locatie.

Wil jij je ook meer grip op HR? Bel of mail dan eens met Penosa!

Waarom penosa?

Bij Penosa hebben we bij elkaar meer dan 35 jaar ervaring in HR. In die periode hebben we alle vragen voorbij zien komen en hebben we ervaring opgedaan in verschillende branches en organisaties, van groot tot klein. Daardoor zien wij razendsnel wat er binnen jouw organisatie moet gebeuren om jouw doelstellingen te bereiken.

Of je nu een cultuurvraagstuk hebt, meer structuur in je salarishuis nodig hebt of wilt weten hoe je een aantrekkelijke werkgever blijft: Penosa is er voor jou en helpt je graag.

wij werken samen met