Over ons

Wij zijn een divers team met generalisten, die een eigen expertise in huis hebben.
We geloven in onze gezamenlijke visie: Jou als ondernemer laten groeien door inzet van HR.

Onze belofte aan jou: Helder | Betrokken | Inspirerend

Team Penosa

Ruim 9 jaar werkt Team Penosa samen met als doel HR makkelijk en inspirerend te maken en houden voor werkgevers en werknemers in Twente en omgeving. Samen hebben we meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van HR binnen diverse organisaties en branches, waardoor we kennis hebben van en ervaring hebben in zeer diverse vraagstukken. Binnen ons vak zijn we allemaal generalisten, met ieder een eigen specialisme zodat we voor iedere uitdaging een passende oplossing kunnen bieden.

Hoe wij werken

Wij gaan altijd voor de meest praktische oplossing. Voor ons geen ellenlange beleidsstukken en uitgebreide plannen. Gewoon aan de slag. Soms door het ontwikkelen van nieuwe middelen, soms met dat wat er al is. Altijd gericht op het doel, groei voor de organisatie. Wat we daar exact voor doen hangt af van waar je organisatie en je team nu staan en morgen naar toe willen.

Wij doen het niet alleen

Ons team groeit nog dagelijks. Natuurlijk omdat we onszelf blijven ontwikkelen door te sparren met o.a. arbeidsrechtadvocaten of arbeidsdeskundigen. Ook zoeken we altijd actief de samenwerking met jouw eigen salarisadministrateur of arbodienst. Heb je (één van) hen nog niet? Geen probleem, wij bieden deze diensten ook aan.