Over ons

Bekijk wie we zijn én wat we doen

Over ons

Voor jou is het misschien zoeken naar een speld in de hooiberg, voor ons is er altijd een rode draad te zien. Met ieder ruim 15 jaar ervaring in organisaties en personeel, kunnen wij stellen dat het vaak begint met een praktische ondersteuning bij contracten, dossiers, verzuim en preventie. Om ons vak eenvoudig en slagvaardig te maken, zit de oplossing in herkenbare en overzichtelijke pakketten.

Maatwerk

Zoveel mensen, zoveel wensen! Voor organisaties en teams is dat natuurlijk niet anders. Heb je vragen over; Of je medewerkers wel op de juiste plek zitten? Of dat de samenwerking binnen de teams soepeler kan? Of heb je een hele andere vraag. Stel hem ons en de P&O-partners van Penosa gaan graag de uitdaging met je aan om de best mogelijke oplossing aan te pakken.

Onze werkwijze - altijd met een strategische aanpak

Strategie

Iedereen heeft een duidelijke richting nodig. Niet alleen je bedrijf maar ook je medewerkers. We beginnen altijd met een gesprek waarin we deze richting boven tafel willen krijgen en de doelen van het bedrijf helder neerzetten. Ook zullen we dieper ingaan op jouw gedachtegoed.

Ontwerp

Na het verdiepingsgesprek maken wij een schets voor de personeelsactiviteiten die wij gaan ondernemen. Deze schets dient als blauwdruk voor het stappenplan en onze aanpak. Het geeft ons de kaders waarbinnen wij kunnen werken, zodat wij altijd slagvaardig zijn.

Stappenplan

Met ons stappenplan werken wij stap voor stap richting het beste resultaat.  Met deze wegwijzer maken wij voor jou helder wat wij op welk moment voor je doen. Transparantie en flexibiliteit zijn hierbij uitgangspunten.

Aanpak

Wij staan als P&O-partners naast je en kennen jouw bedrijf tot in de puntjes. Door het ontwerp en ons stappenplan zijn wij in staat snel te schakelen bij allerhande P&O vragen van jou kant. Daarbij stropen wij de mouwen op en gaan bij jou actief aan de slag. Wij werken vanuit wederzijds vertrouwen en commitment om zo daadkrachtig voor het beste resultaat te gaan.

Referenties

Natuurlijk kunnen we vertellen hoe goed wij zijn maar dat laten wij graag over aan de echte (ervaring-) deskundigen.

Voor een aantal werkgevers hebben we een project met succes afgerond. Met de meeste ondernemers Pakken wij nog steeds personeelszaken op. Met wie wij werken en wat we voor hen doen vertellen zij zelf.

Anouschka en Sheila bezitten de vaardigheid met medewerkers op alle niveaus gesprekken te kunnen voeren, waarbij zij op een zeer prettige wijze de meest gesloten medewerker uitvoerig over hun werkzaamheden/bezigheden aan het praten krijgen.

Hetty Muller Eigenaar

Als er vragen zijn of problemen kunnen wij altijd terecht bij Sheila of Anouschka. De lijnen zijn erg kort en altijd bereikbaar binnen 24 uur. Zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Jeanette Westerman Eigenaar

Professionele dames; inlevend, doortastend & resultaatgericht. Door hun manier van werken weten ze mensen te motiveren om mee te werken aan het traject om hen weerbaarder te maken voor de toekomst.

Peter ten Asbroek Eigenaar

Penosa is een geweldige aanvulling op ons team en ontzorgen ons compleet als het aankomt op gebied van P&O-zaken. Daarnaast vind ik onze samenwerking en alle adviezen die jullie geven zeer prettig.

Jimmy Tempelman Eigenaar